Krijg je last van een rimpelig gezicht of verlies je veel volume in je gezicht? Dan is een liquid facelift misschien wat voor jou! Door middel van deze behandeling wordt ervoor gezorgd dat je er op een natuurlijke manier jonger uitziet.

Wat is een liquid facelift?

Tijdens een liquid facelift behandeling wordt het hele gezicht behandeld. Deze behandeling met vroeger  gebruikt om een gewone feestlift een aantal jaar uit te stellen, maar tegenwoordig kiezen veel meer mensen voor een liquid facelift. Deze vorm van facelift zorgt ervoor dat de contouren in jouw gezicht worden verbeterd, zodat je op een meer natuurlijke wijze jonger oogt.

De behandeling

Om een optimaal effect te creëren, werkt een liquid facelift behandeling het beste als je er niet te veel fillers op dezelfde plek worden aangebracht. Bij de behandeling wordt het volumeverlies van het gezicht gecompenseerd en de accenten hierin verbeterd. Zo pakt de behandeling het hele gezicht in zijn totaal aan. De cosmetisch arts zal voor de behandeling de huid goed bekijken. Het is namelijk zo dat iedere huid anders aangepakt moet worden. Wanneer we ouder worden speelt het volumeverlies in het gezicht een steeds grotere rol. Door middel van een liquid facelift: geen operatie nodig, zorg je ervoor dat je er jonger uitziet en dat je meer volume in je gezicht hebt. 

De voordelen

Doordat er tegenwoordig betere files zijn, hoef je niet meer direct naar de plastisch chirurg. Het volumeverlies kan je namelijk behandelen met een liquid facelift. Enkele voordelen van deze behandeling zijn: dat de hersteltijd korter is, dat er minder kans is op complicaties en littekens. Een nadeel van de behandeling, is dat die minder duurzaam is. Je zou dus ongeveer twee keer per jaar behandeld moeten worden.