De zomer is in aantocht en dat hebben we al een beetje kunnen merken aan het mooie weer de afgelopen dagen. Wij kunnen niet wachten tot de zomer er is en daarom geven we je alvast wat tips waarmee je goed voorbereid het strand op kunt gaan. Natuurlijk wil je er goed uitzien als je gaat zonnen maar je wilt ook goed voorbereid op pad gaan zodat je niets tekortkomt.

Ook als je op vakantie gaat dan wil je natuurlijk met een goed gevulde strandtas op pad gaan zodat je voorzien bent van alle gemakken. Hier vind je daarom alles wat je nodig hebt om je strandtas compleet te maken.

Een luchtige en comfortabele outfit voor op het strand

Op een warme stranddag wil je natuurlijk niet al te veel kleding aan, zeker niet als je deze uit moet doen en vervolgens weer aan moet doen. Kies daarom voor een luchtige jurk die eenvoudig te verwisselen is. Daaronder kun je dan je bikini dragen.

Een goedkope zonnebril aanschaffen

Zonnebrillen zijn er veel soorten en maten, natuurlijk wil je een hele stijlvolle maar die zijn vaak best wel prijzig. Omdat je een zonnebril maar al te gauw kan verliezen op het strand, raden wij je daarom aan om een voordelige zonnebril te kiezen die er goed uitziet maar niet al te duur is.

Slippers die vocht-en vuilbestendig zijn

Net als een simpele jurk kan je er het beste voor kiezen om slippers te dragen als je het strand opgaat. Deze krijgen namelijk snel uitdoen en in je handen houden als je over het strand heen loopt. Daarnaast zijn er voldoende slippers te vinden die bestand zijn tegen vocht en ander vuil.

Digitale hulpmiddelen en opladers

Natuurlijk moet je wel bereikbaar blijven als je met je vrienden op het strand ligt. Hoe kun je anders de mooie foto’s van jezelf en je vrienden direct delen? Om te voorkomen dat je smartphone geen stroom meer heeft kan je ervoor kiezen om een oplader op zonne-energie aan te schaffen. Op die manier kan je je telefoon of laptop gewoon op het strand opladen.

Voldoende drinken, eten en ook leesvoer

Het belangrijkste is dat je met het warme weer natuurlijk voldoende gehydrateerd blijft. Zorg daarom voor voldoende water en vermijd alcoholische dranken, omdat alcohol een stuk sneller wordt opgenomen in dit warme weer. Naast het nodige eten voor de picknick zorg je natuurlijk ook voor wat leesvoer zoals modemagazines.

Nog een paar noodzakelijke benodigdheden die je niet moet vergeten

Als je naar het strand gaat dan lig je waarschijnlijk de hele dag te bakken in de zon. Daar wordt je heerlijk bruin van maar als het te lang duurt kan je natuurlijk ook verbranden. Vergeet daarom je zonnebrand niet! Ook een strandlaken mag natuurlijk niet in je tas ontbreken. Kies voor een groter strandlaken zodat je er helemaal op kunt liggen. Samen met de bovenstaande tips heb je nu een hele complete outfit en tas waarmee je goed voorbereid het strand op kunt gaan!