Mode blijft zich maar ontwikkelen en deze industrie kenmerkt zich door traditionele gevestigde merken die zichzelf door de jaren en decennia bewezen hebben. Aan de andere kant is er in deze markt ook nog steeds voldoende ruimte voor nieuwe startende kledingmerken. Er zijn namelijk altijd wel bepaalde mensen die nou nét op zoek zijn naar dat ene bijzondere kledingstuk wat hun outfit helemaal af kan maken. Voor mannen geldt dit natuurlijk ook. In deze blog willen we daarom een aantal stoere kledingmerken behandelen die elke man aan valt te bevelen. Lees snel verder en ontdek of er ook wat voor jou tussenzit!

Daily Paper

Daily Paper is een kledingmerk wat zich veel richt op de zogenaamde Cargo-stijl maar combineert dit met uiterst bijzondere kleuren en inspiratie uit Afrikaanse cultuur. Dit maakt Daily Paper tot een bijzondere en unieke kledingstijl die zowel een robuust karakter heeft, maar ook dankzij de Afrikaanse invloeden een heus modestatement is voor zowel mannen als vrouwen. Dit stoere merk is namelijk vrij snel na de oprichting zich gaan richten op zowel de herenmode als op de vrouwenmode. In beide gevallen levert het een outfit op die de aandacht trekt en waar niemand omheen kan! Ben je benieuwd naar welke verschillende kledingstukken en artikelen ze zoal verkopen? Kijk dan op deze website en Daily paper.

G-star

G-star is nog steeds een kledingmerk wat vooral voor mannen een stoere en moderne uitstraling geeft. Het merk is al een aantal jaren oud, maar het is desalniettemin nog altijd aan het innoveren met nieuwe en stoere artikelen in hun assortiment. Ook de fysieke winkels van G-star tref je in nagenoeg elke stad wel aan. Je kunt hun producten natuurlijk ook online bestellen. Daarvoor zal je naar hun website moeten gaan.

Black Bananas

Black Bananas willen we ook graag nog even genoemd hebben in dit blog. Black Bananas maakt namelijk ook bijzondere en heel mannelijke kledingstukken. Ze zijn in mindere mate met een fysieke winkel te vinden, maar hebben zeker ook online de mogelijkheid om kleding te bestellen.