De maand januari is voorbij gevlogen en volgende week is het alweer februari. Februari staat voor de verliefde mensen onder ons in teken van hun geliefde. 14 februari is de dag om je geliefde te verrassen en om waardering naar hen uit te spreken. De één kiest ervoor om uit eten te gaan en de ander koopt een cadeau. In dit artikel geef ik je tips voor de beste valentijnscadeaus voor hem of haar. Zodat je jouw geliefde dit jaar echt kan verrassen!

Een surprise trip in Europa

Een cadeau dat jouw geliefde zonder twijfel gaat waarderen is een surprise trip in Europa. Dit is een reis waarbij je aangeeft hoelang je weg wil en wat je eisen zijn. Vervolgens worden de vliegtickets en verblijf geregeld. Wanneer je aankomt op het vliegveld, krijg je te horen wat jullie bestemming is. Dit is een ultieme verrassing voor jullie allebei en waarschijnlijk komen jullie op een super gave plek waar jullie in eerste instantie niet heen zouden gaan. 

Een horloge

Een cadeau dat altijd wordt gewaardeerd en een lange tijd meegaat is een horloge. Een horloge klinkt als een duur cadeau, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Horloges zijn er namelijk in allerlei verschillende prijsklassen. Er zijn inderdaad horloges die heel veel geld kosten en in de hoogste prijsklasse vallen, zoals een Patek Philippe. Maar voor een betaalbare prijs heb je ook hele mooie horloges, denk bijvoorbeeld aan Tommy horloges

Maak een fotoboekje

Een ander leuk valentijnscadeau is een zelfgemaakt fotoboek met foto’s van jullie samen. Dit kun je helemaal zelf samenstellen of laten maken bij verschillende bedrijven op het internet. Vooral als jullie al een langere tijd samen zijn is dit een goed valentijnscadeau. Je zou ervoor kunnen kiezen om alle bijzondere momenten van jullie samen uit te zoeken of juist allemaal gekke foto’s van jullie samen. Welke foto’s je ook kiest, jouw partner zal dit ongetwijfeld waarderen.