Mag jij ook zo graag jouw pyjama al vroeg aandoen ’s avonds of die juist ’s morgens nog iets langer aanhouden? Je bent absoluut niet de enige. We houden gewoon van pyjama’s! Maar waarom eigenlijk? De drie belangrijkste redenen waarom wij niet zonder onze pyjama kunnen.

Het draait om jou
De pyjama is zo’n kledingstuk dat je thuis aanhebt om echt even bij te komen. Maar weinig andere mensen zullen jou er in zien. Daarom is het juist heel leuk om eentje te nemen die helemaal in jouw stijl is. Wat is er fijner dan te slapen in een pyjama van jouw favo film of serie? Meer jouw stijl dan dat wordt het bijna niet! Daarnaast heb je jouw pyjama zoveel vaker aan dan andere kledingstukken. Zonde dus om er niet jouw eigen draai aan te geven.

Niet alleen meer voor in bed
Pyjama’s zijn al lang niet alleen maar meer voor de slaapkamer. En dat is niet zo vreemd, want in jouw pyjama kun je heerlijk ontspannen. Een hele avond in je pyjama is de perfecte manier om even bij te komen van een hectische week. We zien al een ruime tijd dat pyjama’s steeds meer worden gebruikt als homewear. Lekker even in de tuin zitten of de voordeur opendoen? Het kan allemaal in je pyjama!

In één woord: comfort
Hoe lekker is het om na een lange dag jouw comfy pyjama aan te trekken? Eigenlijk niets! En met de vele verschillende materialen waarin pyjama’s gemaakt worden, is er altijd wel eentje naar jouw smaak. Een zachte pyjama van badstof of een lange nachtjapon voor de wintermaanden. Voor de warmere periodes voel je je waarschijnlijk beter in katoen of een flanellen pyjama. Kortom, met een pyjama geef jij jezelf het comfort dat je verdient.