Klompen. Misschien houd je ervan, misschien haat je ze of misschien vind je het meer iets voor bij opa op de boerderij. Wat je er ook van vindt, klompen maken hun comeback!

Wees vooral niet verbaasd dit jaar wanneer je getik van klompen op straat hoort. En ben je dat nu toch omdat jij je niet voor kunt stellen waarom iemand dat aan zou doen. Dan zit je bij deze blog goed want wij leggen jou uit waarom klompen geweldig en modebewust zijn!

De grote merken zijn verliefd op klompen
Klompen zijn niet zomaar hot dit jaar. Nee dat nieuws komt uit een hele betrouwbare bron, namelijk de Franse catwalk. Daar verschenen opeens een paar houten schoenen, oftewel klompen, op de catwalk. En daarmee bedoelen we de catwalks van de écht grote merken. En als zelfs Lanvin en Dior zeggen dat klompen niet provinciaal maar juist super hip zijn, dan moeten we er echt aan geloven!

Internationale allure
En niet alleen op de catwalk, maar bij menig buitenlander slaat het hart sneller bij het zien van die adorable wooden clogs. Er is zelfs een officiële groep die zichzelf de “Clogerati” noemt, oftewel fashionista’s die van klompen houden. Als zelfs anderen de charme van onze traditionele klompen inzien, waarom willen wij er dan niet aan geloven? En zeg nou zelf, als er iemand is die de klompen moet rocken dan zijn wij Nederlanders het wel!

Modern

Als je het idee hebt dat alles wat traditioneel is per definitie niet meer modieus is. Dan heb je toch een beetje mis. Ze zijn er in bijna alle soorten, maten en kleuren. Ongetwijfeld, vind je er eentje in jouw smaak.

Ben jij nu helemaal om en op zoek naar een paar houten klompen? Bekijk dan de collectie van Poelweb.