Tassen bedrukken is dé manier om een handig, duurzaam en persoonlijk cadeautje te laten maken en weg te geven. Het is altijd zoeken naar iets wat mensen echt van pas komt en wat ze dagelijks gebruiken. Tassen bedrukken is dan een uitkomst. Met een bedrukte tas zet je je bedrijfsnaam op een handig cadeau. Het is letterlijk een cadeau wat inhoud kan hebben. Tassen bedrukken kan binnen een zeer divers budget. Hoe meer er wordt besteld, hoe goedkoper de aankoop wordt. Het is bovendien een product wat snel geleverd kan worden. Want wanneer je een bestelling plaatst, zijn de tassen met bedrukking doorgaans binnen een week geleverd.

Waarom je met tassen bedrukken een cadeau van deze tijd maakt

Het is voor iedereen duidelijk dat we met zijn allen te veel plastic verbruiken. Zeker een plastic zakje is eigenlijk niet meer van deze tijd. Tassen bedrukken en deze als cadeautje geven is dat daarom wel. Want zonder tas de deur uit te gaan is ook niet handig. Een stoffen schoudertas komt dan van pas. Het is namelijk ook weer makkelijk op te bergen en mee te nemen als je hem niet gebruikt. Ook maak je hier eenvoudig een duurzame goodybag met inhoud van. Het is namelijk handig om te vullen met een bedrijfsuitje of excursie. Het is bijvoorbeeld ook een uitkomst met een schoolreisje. Aan de kleurige tasjes is een groep snel herkenbaar.

De vele mogelijkheden met tassen bedrukken

Tassen om te bedrukken zijn ervan verschillende materialen. Ook is er keuze in verschillende modellen en formaten. De linnen of katoenen tas is vaak met hengsel en op a4 formaat. Je kunt hier veel boodschappen in kwijt, maar ook een a4 map of papieren. Een rugzakje komt van pas als je ook echt met een groep op pad gaat. Rugtasjes met touwbanden zijn in diverse formaten verkrijgbaar. Met tassen bedrukken kun je ook voor wat steviger model tassen gaan.

Een sporttas met het logo erop voor het hele team staat leuk. Het is ook praktisch met een toernooi. Je haalt zo jullie tassen tussen de rest van tassen in de kleedkamer. De bedrukking kan met diverse inktsoorten worden opgebracht. De inkt of het logo kan op de stof liggen of juist ingezonken zijn. De tassen zijn van duurzaam katoen, linnen of synthetische materialen gemaakt.

Het ontwerp voor de tassen kan vaak via de mail worden aangeleverd of je kunt het online via het bestelsysteem zelf invoeren. Ook kun je met eenvoudige ontwerp programma’s zelf een tas ontwerpen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje.

Lees ook: