Het kiezen van het perfecte T-shirt voor je bedrijf is een uiterst belangrijke beslissing. Met zoveel verschillende opties voor T-shirts, kan het kiezen van het T-shirt dat het beste bij je merk past een moeilijke beslissing zijn. Enkele van de aspecten om te overwegen zijn de kwaliteit van de stof, pasvorm, maten en kleuren.

Hieronder beschrijf ik elk van deze dingen en hoe ze van toepassing zijn op een aantal van de meest populaire T-shirt om je te helpen bij het kiezen van het beste T-shirt voor je merk.

De kwaliteit van het T-shirt

Kwaliteit zit niet alleen in de stof maar ook in het stiksel van het T-shirt. Kijk hier heel goed naar het is belangrijk dat de T-shirts niet snel stuk gaan door gebruik en het is ook erg belangrijk dat de shirts niet of nauwelijks verkleuren na verloop van tijd.

De pasvorm

Tegenwoordig is de pasvorm van een t-shirt een stuk belangrijker dan voorheen. De T-shirts van nu zitten een stuk getailleerder dan aantal jaren geledens. De meest gebruikte pasvormen van het moment zijn: Regular fit en Slim fit. De namen zeggen het eigenlijk al de Regular fit is de normale pasvorm en Slim fit is de slanke pasvorm.

T-shirt maten

Omdat iedereen anders is zijn ook de T-shirt maten vaak verschillend. Daarom is het belangrijk om met de leverancier van de T-shirts te praten over de maten. Vallen de shirts bijvoorbeeld groter of kleiner hier kun je dan als ondernemer rekening mee houden.

Kleuren en bedrukken van T-shirts

Als laatste is het belangrijk na te denken over de kleur van het shirt. Het is belangrijk dat het T-shirt de identiteit van het bedrijf uitstraalt. Verder kun je als ondernemer de shirts ook bedrukken. Zo kun je bijvoorbeeld een andere bedrukking gebruiken voor managers en leidinggevende. Op de website van T-shirts.nl vind je naast alle pasvormen ook alle mogelijke bedrukkingen en kleuren.