Er zijn veel momenten waarop je het perfecte cadeau voor iemand zoekt, maar toch weer bij de standaard dingen uitkomt zoals een cadeaubon, een flesje parfum en een etentje. Natuurlijk zijn dat hele leuke cadeaus, maar er zijn opties die persoonlijker zijn, en dus vooral emotionele waarde hebben. Een goed voorbeeld hiervan is een gepersonaliseerd armbandje of een gepersonaliseerde sleutelhanger. Hier vertellen we je wat de opties zijn en waarom dit leuke cadeaus zijn.

Een gepersonaliseerd armbandje

Een armband is iets dat men meestal elke dag draagt, en dus constant ziet. Het is daarom een cadeau dat niet zomaar achter in de kast terecht komt en wordt vergeten. Nu denk je misschien dat dit alleen voor meisjes en vrouwen is, maar niets is minder waar. Er zijn ook hele leuke armbanden voor mannen, bijvoorbeeld gemaakt van leer, of een armbandje met naam in het zilver of goud met een grove schakels. Zoek je een unisex cadeau? Dan is zo’n schakelarmband of leren bandje een ideale oplossing.

Naast het laten graveren van een naam zijn er nog veel meer opties. Zo is een armband met datum erg populair, maar kun je tegenwoordig ook een foto laten graveren op een brede armband, bijvoorbeeld van je kindje. Persoonlijker dan dit zal een cadeau niet worden.

Gepersonaliseerde sleutelhangers

Misschien lijkt het je niet zo leuk om een sleutelhanger cadeau te geven, omdat het nogal cliché is. Maar wanneer je deze laat personaliseren is het ineens heel wat anders! Met een foto of naam erop gegraveerd geef je iemand een uniek cadeau dat de gelukkige ontvanger altijd bij zich draagt. Hoe leuk is het om elke keer dat je je sleutelbos pakt, die geweldige gegraveerde foto van je kindje te zien? Of de datum die oh zo belangrijk en betekenisvol voor je is?