Op 14 februari is het weer Valentijnsdag en dan wil je je geliefde natuurlijk verrassen. Maar hoe doe je dit? Er zijn verschillende manieren waarop je Valentijn kunt vieren. Wil je dit jaar iets anders geven dan een geurtje, maar weet je niet wat? Kies voor een persoonlijk of origineel cadeau. Sieraden doen het ook nog altijd goed. Daarnaast wordt het steeds hipper om een uitje cadeau te doen. Lees in dit artikel drie tips voor een Valentijnscadeau voor haar. 

Een romantisch uitje

Geen kaartje of bos bloemen, dit jaar pak je het anders aan met Valentijn. Geef op 14 februari een romantisch uitje cadeau. Dit is voor jullie allebei een cadeau waar je echt iets aan hebt. Er zijn verschillende uitjes waar je uit kunt kiezen. Blijf dichtbij huis of reis naar een andere stad.

  • Stedentrip

Wil je altijd nog een keer naar Parijs? Dan is dit je kans! Waar kun je nu beter Valentijnsdag vieren dan in Parijs? Of bezoek een andere stad in Europa. We weten zeker dat je dit net zo romantisch kan maken. 

  • Weekend relaxen

Zijn jullie wel toe aan wat rust? Een weekend zonder stress? Ga een weekend relaxen en geniet van elkaar. Boek een romantisch arrangement waar romantiek centraal staat.

  • Actief uitje

Zijn jullie een actief stel? Naast relaxen is er natuurlijk ook tijd voor activiteiten. Beleef samen een romantische escaperoom of ga er samen op uit in de natuur. 

Swarovski sieraden

Sieraden, welke vrouw heeft hier ooit genoeg van? Ook met Valentijnsdag kun je prima sieraden cadeau geven. Een mooie ketting, stoere armband of opvallende ring: je hebt onwijs veel keuze. Wil je je geliefde iets speciaals geven? Neem eens een kijkje op Fashiongoodiez.nl. Hier vind je sieraden met echte Swarovski stenen. Alles is handgemaakt en zijn stuk voor stuk uniek. Je geeft je vriendin dus een sieraad dat niemand anders heeft. De Swarovski stenen zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Geef een Swarovski armband met de lievelingskleur van je vriendin cadeau op Valentijnsdag en je zit gegarandeerd goed. 

Het gaat om het gebaar

Weet je echt niet wat je moet kopen? Als je het lastig vindt om een cadeau aan te schaffen, moet je jezelf eraan herinneren dat het gaat om het gebaar. Je geliefde zal waarschijnlijk alles wat je aan haar geeft leuk vinden. Of het nu een romantisch uitje of een mooie armband is, ze vindt het lief dat je aan haar hebt gedacht. Ook als je geen groot budget hebt, kun je een valentijnscadeau geven. Het hoeft helemaal niet groot of duur te zijn. Je kunt ook heel goed zelf een cadeautje met een persoonlijke touch maken.